Concursos

CONCURS DE FOTOGRAFIA 2015

Un any més tornem a comptar amb la Col·laboració de Casanova Foto per poder seguir oferint uns màgnifics premis a tots aquells que vulgueu buscar LA MILLOR FOTO d'aquesta XXXVIena edició de les 24Hores INTERNACIONALS de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes Gran Premi Terranova CNC ! Gràcies! 

Per participar només has d'enviar una foto, via e-mail, a la direcció de correu del Grup 24 hores (lafoto@24hores.cat) amb les seves dades de contacte (nom, cognoms i telèfon de contacte).

Aquesta foto ha de ser original, sense cap retoc per ordinador. Cada participant només podrà enviar una fotografia, amb un pes màxim de 500kb. En cas de que un mateix participant n’envií més d’una, el Grup 24Hores donarà per valida la primera enviada.

Aquestes fotos es podran enviar entre les 19.30h del divendres 4 de setembre de 2015 fins al dimarts dia 8 de setembre a les 20.00h. Totes les fotos enviades seran penjades el divendres dia 18 de setembre de 2015 alfacebook de Grup 24 hores.

Els premis d'enguany són:

  • 1r premi Ulleres/càmera Liquid Mask 365 HD Trial Negra. La fotografia guanyadora l’escullirà Casanova Foto.
  • 2n premi Benro tripode A250FN00. La fotografia guanyadora l’escullirà el Grup 24Hores.
  • 3r premi Curs fotografia digital. La guanyadora serà La fotografia més votada (m'agrada), via Facebook. La gent podrà votar fins el 30 de setembre a les 22:00h.

 

L'organització es posarà en contacte amb els guanyadors/res per fer-li entrega del premi.

ÀNIMA'T A TROBAR LA MILLOR FOTO !!