Inscripcions 24 Hores

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Benvolguts,

 

Per a realitzar l’inscripció és indispensable donar les dades del responsable de l’equip, i tantes dades referent als pilots com sigui possible.

Un cop enviat el formulari, rebreu un email, a l’adreça del responsable de l’equip, amb les instruccions per a fer l’ingrés de l’inscripció.

L’inscripció no serà efectiva fins que no es rebi l’ingrès.

L'ordre de preferència en el cas d'un mateix numeo de dorsal, o si fos el cas, de l'entrada a la zona de Paddock, es determinaria per estricte ordre d'inscripció 100% finalitzada (inscripció web + pagament + dades dels pilots complertes).

El preu de l’inscripció és de 590€, periode des del 29 de maig de 2017 fins al 30 de juliol de 2017 a les 18.00.

Al realitzar l’inscripció s’està acceptant implicitament el reglament vigent en el moment de la inscripció.

 

Recordeu que tot equip que vulgui tenir el box al costat d’un altre equip, ho haurà de fer per email, especificant el noms dels equips que volen estar junts. Les peticions de dorsal, així com les de box, procurarem satisfer-les el màxim possible, però el Grup24 Hores en tindrà l’ultima decisió. Tota petició que arribi més tard del 30 de juliol de 2017, no podrà ser considerada. Heu d’enviar les peticions a inscripcions@24hores.cat.

Els equips que en el moment de fer les inscripcions no tingueu totes les dades (noms de pilots, DNIs, llicències, …), les heu de fer arribar a l'organització abans del 19 d’agost de 2017. Podeu enviar l’informació a inscripcions@24hores.cat, indicant el nom del vostre equip.

Si el vostre equip vol formar part del Grup Vall del Tenes, Internacional, Fèmines, Mixtes, Master40 o Sub20, haurà d’acreditar-ho. Per acreditar aquest fet, podeu enviar escanejat el DNI o document oficial del pilot a inscripcions@24hores.cat.

Durant el procés de verificacions administratives, per tots els altres pilots serà IMPRESCINDIBLE entregar la LLICÈNCIA per a poder participar a la prova.

Per qualsevol dubte referent a la cursa, inscripcions o llicències, les podeu fer via email a inscripcions@24hores.cat o al 653596792 (de 18:00 a 21:30).

Moltes gràcies per el vostre suport any rera any.

FORMULARI