Inscripcions 24 Hores

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Benvolguts,

 

Per a realitzar l’inscripció és indispensable donar les dades del responsable de l’equip, i tantes dades referent als pilots com sigui possible.

Un cop enviat el formulari, rebreu un email (eviteu correus de @hotmail) a l’adreça del responsable de l’equip, amb les instruccions per a fer l’ingrés de l’inscripció.

L’inscripció no serà efectiva fins que no es rebi l’ingrès.

L'ordre de preferència en el cas d'un mateix numero de dorsal, per a l'entrada a la zona de Paddock, es determinaria per estricte ordre d'inscripció 100% finalitzada (inscripció web + pagament).

El preu de l’inscripció és de 590€, periode des del 16 de juny de 2019 fins al 30 de juliol de 2019 a les 18.00.

Al realitzar l’inscripció s’està acceptant implicitament el reglament vigent en el moment de la inscripció.

 

Els equips que en el moment de fer les inscripcions no tingueu totes les dades (noms de pilots, DNIs, llicències, …), les heu de fer arribar a l'organització abans del 16 d’agost de 2019. Podeu enviar l’informació a inscripcions@24hores.cat, indicant el nom del vostre equip.

Si el vostre equip vol formar part del Grup Vall del Tenes, Internacional, Fèmines, Mixtes, Master40 o Sub20, haurà d’acreditar-ho. Per acreditar aquest fet, podeu enviar escanejat el DNI o document oficial del pilot a inscripcions@24hores.cat.

Durant el procés de verificacions administratives, per tots els altres pilots serà IMPRESCINDIBLE entregar la LLICÈNCIA per a poder participar a la prova.

Per qualsevol dubte referent a la cursa, inscripcions o llicències, les podeu fer via email a inscripcions@24hores.cat o al whattsapp al 653596792 (de 18:30 a 21:30).

Moltes gràcies per el vostre suport any rera any.

FORMULARI