L'equip Gass Racing d’Oriol Mena guanya la XXXIXèna edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes

03/09/2018

Lliçà d'Amunt, 3 setembre 2018. Després de 24 hores rodant en el circuit de la Pineda de la Riera de Lliçà d'Amunt, l'equip Gass Racing d'Oriol Mena s'ha proclamat guanyador la 39ª edició de les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, amb un total de 467 voltes.

Durant tota la prova l'equip de Bernat Cortès, Marc Solà, Santiago Bertràn i Oriol Mena han ocupat els primers llocs de la classificació des de les primeres voltes.

El segon equip classificat ha estat l'equip Powered by JG amb els pilots Andreu Batlles, Albert Batlles, Francesc Matarò i Alberto Perez, i el tercer classificat l'equip NTGRUP&Team Casas. L'equip MCR  ha estat el guanyador de la categoria de la Vall del Tenes, l'equip MMR-ZR, integrat per pilots francesos i italians, ha estat el primer de la categoria internacional i l'equip amb el dorsal 12, Team Martinez 111 FMC, ha estat el guanyador de la categoria Aire. 

Una vegada més s'ha demostrat la resistència tant de pilots, mecànics com de ciclomotors que cada any superen les expectatives del públic i l'organització.

Del total de 33 equips que van prendre la sortida dissabte a la tarda, sis han superat les 450 voltes, la qual cosa accentua el magnífic potencial dels equips. La resistència, l'entrenament previ, la velocitat, l'estratègia dels equips al moment del canvi o el repostatge són decisius per guanyar temps en cada volta i augmentar la diferència entre els equips i finalitzar la carrera amb els reptes proposats per cadascun.

Cal destacar que malgrat aquesta duresa, no s'han registrat accidents d'importància.

Segons els organitzadors, el dissabte, dia de la sortida i amb més activitats programades, s'ha notat un augment de públic superant els anys anteriors. Gràcies a l'èxit d'anys anteriors i la difusió de l'esdeveniment dels propis aficionats a través de les xarxes socials ha fet que les 24 hores de la Vall del Tenes siguin un referent com a festa del motor el primer cap de setmana de setembre al Vallès Oriental i província de Barcelona. Els afeccionats vénen de diferents punts tant de Catalunya com de la resta d'Espanya i Europa com Itàlia o França.

Entre les activitats ha destacat l'espectacle de motor de Miquel Cepillo o el concert de Moto-Rock Concert que va arribar després dels focs artificials.

El president del Grup 24 Hores, Francesc Padró ha reconegut la gran labor dels voluntaris, superant també al nombre de voluntaris a anys anteriors, superant les 200 persones i que provenen de diferents llocs de Catalunya com Girona o Tarragona, i que fa que tot l'esdeveniment sigui un superació cada any en organització i logística.

En aquesta 39ª edició el Sr. Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport ha lliurat el trofeu als guanyadors.

 

Para más información y fotografías contactar con: Prensa y Comunicación – Cristina Garriga (666 13 16 21)/Toñi Martin (685 13 64 00) – Dosier de prensa en  www.24hores.cat