ALEIX GARRIGA PRESENTA EL SEU TREBALL DE RECERCA

2016-02-23 00:00:00

Bon dia apassionats/des del motor!!! 

 

El dijous passat dia 18 de febrer, el jove Aleix Garriga va presentar a la Biblioteca de Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, el seu treball de recerca relacionat amb la història de les 24 Hores Internacionals en Resistència de Ciclomotors de la Vall del Tenes i la situació que es presenta de cara al futur amb aquest esdeveniment únic del motor que se celebra a Lliçà d'Amunt cada primer cap de setmana de setembre. 
Va ser una presentació molt interessant i dinàmica, tant per les anècdotes explicades, com pels resultats obtinguts de les estadístiques que aquest jove pilot va realitzar. Les estadístiques sobre si les 24 hores tenen futur són esperançadores, ja que un elevat percentatge de persones creuen que les 24 hores en ciclomotor tenen una vida llarga de cara al futur.
A més a més, l'Aleix ens va oferir un recopilatori d'imatges des dels inicis fins al dia d'avui. També ens va ensenyar un vídeo creat per ell i amb l'ajuda de la seva germana per tal d'animar a la gent a participar de cara a les pròximes edicions. 
Va ser una presentació molt interessant. Des del Grup 24 hores voldríem agrair a l'Aleix Garriga per haver escollit aquest tema i per dedicar tantes hores amb aquest treball. També agraïr a tots els regidors presents de l'Ajuntament i els diferents membres de la Biblioteca Ca l'Oliveres per estar presents i obsequiar l'esforç d'aquest jove pilot, el qual les seves expectatives de futur és córrer la pròxima edició per primer cop i mantenir en vida aquest esdeveniment únic del motor, conjuntament amb totes les persones que ho fan possible. 

 

Moltes gràcies a tots i a tu Aleix per fer-nos viatjar des dels inicis fins el dia d'avui i recordar vells temps,

 

Fins aviat.

 

GRUP 24 HORES