ELS PILOTS ALBERTO RODRÍGUEZ I CÈSAR BOIX REALITZEN LA PRIMERA CURSA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RESISTÈNCIA EN TERRA

2016-02-03 00:00:00

 

Els pilots amb llicencia del Grup 24 Hores Alberto Rodríguez i Cèsar Boix, coneguts per ser els integrats en l’equip Jerto’s Team van començar el passat cap de setmana la temporada amb la primera cursa que es va realitzar en el circuit de Ponts del Campionat de Catalunya de Resistència en Terra,

El resultat de la cursa va ser satisfactòria. Van aconseguir la 16a posició scratch d’un total de 51 inscrits. Respecte la categoria sènior van quedar en 10a posició, amb el handicap de no poder comptar amb una de las dos Honda CRF 450 amb la que faran el campionat d’enguany. A causa d'una avaria d’una d’elles, va provocar la pèrdua de temps en els repostatges i canvis de pilot.

Tot i així, va ser un bon inici si tenim en compte que va ser la primera cursa de l'any i a més a més, participen pilots no habituals al campionat. Els pilots fan servir la cursa per posar a punt les noves màquines i la cursa els hi serveix com entrenament de cara als campionats d’Espanya i altres que s’iniciaran en breu en totes les categories de fora carretera.

 

La propera cursa es celebrarà el proper 28 de Febrer a Moià. Els pilots esperen comptar ja amb les dues motos per mirar d'aconseguir una millor posició per sumar punt de cara al Campionat. Des del GRUP 24HORES us desitgem molta sort i a seguir endavant. 

 

Us seguirem informant. 

 

 

Si voleu compartir qualsevol informació o notícia del vostre equip, no dubteu en fer-nos arribar la vostra informació a través del correu oficial de les 24HORES.