Engeguem motors! - XLI edició Comunicat Oficial

2020-05-04 00:00:00

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que tal com us vam anunciar, farà uns dies a través de les nostres xarxes socials, des del Grup 24 Hores estem treballant per dur a terme la 41a edició de les 24 Hores Internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes, que celebrem el primer cap de setmana de setembre al Pinar de la Riera de Lliça d'Amunt.

 

Sabem que és un any diferent amb una situació excepcional i mai vista, ni viscuda.De totes maneres, el Grup 24 Hores hem volgut saber les ganes que en tenen els grans protagonistes d'aquest esdeveniment, i podem dir amb tota conformitat i serenor que la gran majoria de pilots i equips espera i ànsia poder córrer les 24 hores sobre el seu ciclomotor. Així que amb la voluntat, el desig i les ganes del grup organitzador i la bona i esperançadora resposta dels pilots i mecànics, us volem comunicar que durant la pròxima setmana es publicarà el nou reglament de la cursa i les noves dates d'inscripcions conjuntament amb les condicions i clàusules especials a causa de la situació i escenari social actual.

 

Reiterem que el nostre desig, compromís i voluntat és poder gaudir, tots junts, un any més d'aquesta cursa única i especial. I és per això que engeguem motors i posem en marxa totes les peces per a una nova edició. Tot i així, us informem que dependrà de la situació en aquell moment, de les autoritats i les organitzacions implicades a la decisió final. En qualsevol cas, us anirem actualitzant les notícies, decisions i possibles mesures mitjançant comunicats i missatges a les nostres xarxes socials.

 

Agrair-vos la vostra càlida rebuda i les immenses ganes de tornar a formar part d'aquest esdeveniment del motor. Esperem que es pugui fer realitat i sumar un any més d'història. Desitgem i confiem que tots i totes estigueu bé, sans i amb salut.

 

Atentament,

 

Grup 24 Hores