ESTRENEM NOVA UBICACIÓ I NOU CIRCUIT

2021-08-08 00:00:00

 

Us presentem el nou circuit, el nou traçat i la nova ubicació a on se celebraran les 24 Hores de la Vall del Tenes a partir d'aquesta XLI edició. El passat 22 de juliol a la presentació oficial es va presentar en primícia l'esborrany del mapa i es va convidar als assistents al nou emplaçament. Es tracta d'una zona habilitada al Parc Comercial de Mango a Lliçà d'Amunt, al costat de l'empresa Biokit i davant de la Mango. Un terreny que s'ha cedit per part del Mango, propietari del terreny i l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.

Aquest circuit serà un emplaçament fix per celebrar les 24 Hores de la Vall del Tenes i altres activitats lúdiques relacionades amb el món de l'esport. De fet, s'ha dissenyat exclusivament per l'esdeveniment únic en el món del motor i per garantir la seguretat de tots i complir totes les exigències actuals. Un nou circuit de 1500 metres amb un total de 31 revolts, amb diversos desnivells i salts per poder gaudir al màxim d'un espectacle de resistència.

Disposa de dos ponts amb passera de vianants inferior per poder accedir a les diverses zones del circuit i poder gaudir dels màxims revolts en persona i de ben a prop. El circuit té accessibilitat de públic per a totes bandes, excepte la zona de boxes i repostatgeEl circuit disposa de sistema de rec per poder evitar la màxima polseguera possible i un nou sistema de repostatge per garantir la seguretat dels pilots i equips. S'ha habilitat una zona lúdica per celebrar activitats relacionades amb el motor, entreteniment, concerts, etc. Un bar exclusiu de 24 Hores i Zona VIP. El circuit està molt ben ubicat amb els municipis de la Vall del Tenes i la C-17 (Sortida Lliçà d'Amunt). Gaudeix de pàrquing gratuït i propi i disposa d'una para de bus davant mateix per accedir amb el transport públic. Es podrà accedir al circuit gratuïtament amb bus proporcionat per TLA Ajuntament Lliçà d'Amunt cada 20 minuts. Consulta els horaris a la següent imatge.