L'equip Gass Rarcing marca el millor temps dels entrenaments cronometrats de les 24 Hores de la Vall del Tenes d’enguany

2018-09-02 00:00:00

L'equip Gass Rarcing format pels pilots O. Mena, B. Cortés, M. Solà i S. Bertrán amb un temps de 02:42,64 ha marcat el millor temps als entrenaments oficials d'aquest migdia de la XXXIXena edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt. La sortida de la cursa serà a partir de les 19 hores d'avui al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt (Barcelona).

El segon i tercer equip amb els millors temps han estat, respectivament, NTGru&Team i Autisa10Barnasfalt. Tots tres equips competeixen a la categoria del Grup 3: motocicletes refrigerades per aigua amb embragatge automàtic o variador sense canvi de marxes i motor de 2 Temps. Com la resta de ciclomotors, aquestes motos presenten un cubicatge no superior als 50cc (tol.2%), el màxim admès a la competició.

 

Destacar que entre els pilots d'aquesta edició, hi ha noms de reconegut prestigi, com Oriol Mena, Marc Solà, pilots del Dakar, o Javier Garcia Vico, entre altres. Així com pilots semi professionals, amateurs i joves promeses del motor com en Edgar Canet.

 

L'accés al circuit del Pinar de la Riera de LLiçà d'Amunt és gratuït, i permet al públic seguir la carrera a peu de pista. Annex al traçat del circuit s'ha habilitat, a més, una zona lúdica amb múltiples activitats per al públic de totes les edats.

 

Com cada any, el públic està responent positivament, tot i el temps que amenaça pluja, des dels entrenaments de divendres no han deixat de passar centenars d’aficionats per tornar a viure un altre any la carrera. S’espera, com cada any, una gran afluència de públic durant tot el cap de setmana.