L’EQUIP JERTO’S TEAM PUJA AL PODI !!!!

2016-03-02 00:00:00

Bona tarda a tothom, 

El passat diumenge 28 de febrer es va celebrar la segona cursa de 3 hores de resistència, concretament a Moià.

Malgrat la lesió d’Alberto Rodríguez que va patir en uns entrenaments previs a la cursa de Moià i que li va causar una ruptura de radi del seu braç dret, la segona cursa ha sigut tot un èxit. Per sort, el jove pilot s’està recuperant favorablement després d’una intervenció quirúrgica on li van col·locar una placa per fixar-li a l’os. 
Com s'ha dit abans, el passat cap de setmana es va celebrar la segona cursa de la temporada, concretament el diumenge 28 de febrer. A causa de la lesió d'Alberto, l'equip va comptar amb Xavier Ferrer, un habitual de las curses d’enduro i cross country del calendari Català.
Els entrenaments els hi van anar d’allò mes bè. A més a més, va ser un cap de setmana ple de pluges i amb un terreny força complicat a causa del fang acumulat a la pista. Finalment, van aconseguir la tercera posició de la graella, després d’una sortida no gaire bona, en els 45 minuts en Xavier rodava en primera posició i per una fallada en el càlcul del repostatge van perdre dues voltes i una de las dues motos. Així que van haver de continuar la cursa amb una única moto. Tot i així, a l'últim relleu que va fer Cèsar va poder assolir la vuitena posició scratch i la tercera en la categoria sènior.
La propera serà el primer cap de setmana de Maig. 
 
Felicitats! 
 
Ja sabeu que ens podeu fer arribar tota la informació que vulgueu a través de les xarxes socials o del nostre correu. 

Salut i gasssss!!!!!!!!!!!!!