Premi i reconeixement al Grup 24 Hores

2016-07-08 00:00:00

El Grup 24 Hores organitzadors de la mítica prova per a ciclomotors de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, ha estat reconegut en la Nit de l'Esport de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.El president i vicepresident del Grup 24 Hores, Francesc Padró i Joan Naudó van ser els encarregats de recollir el Premi divendres passat, 1 de juliol, en una gala que es va celebrar al Pavelló d'Esports de Lliçà d'Amunt i en què es van donar cita més de 800 persones.

El reconeixement pel Grup 24 Hores arriba després de trenta-sis edicions d'èxit de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, una prova reconeguda dins i fora de les nostres fronteres. El fet de ser una prova única al món capaç de reunir en la seva darrera edició, 172 pilots, 43 equips i més de 30.000 espectadors, molts d'ells arribats de diferents països del món. L'èxit d'aquesta cursa en cada edició ha fet que el grup 24 hores rebi el reconeixement oficial del consistori lliçanenc.

Moltes gràcies de part del equip 24 hores pel reconeixament. 

A la foto observem a  Manel Busquets, regidor d'Esports de Lliçà d'Amunt, Francesc Padró, Joan Naudó i Igansi Simón, alcalde de Lliçà d'Amunt.