S’ajornen les XLI enes 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes

2020-06-11 00:00:00

S’ajornen les XLI enes 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes

 

La situació actual amb restriccions i noves normatives en matèria de seguretat, higiene i salut pública ha fet variar el funcionament habitual de l’esport en general i en concret dels esdeveniments esportius de la magnitud de les 24 Hores.

Després de dues reunions on han assistit membres de l’organització Grup 24 Hores conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, s’ha pres la decisió conjunta d’apostar per la prudència i ajornar l’edició d’enguany de l’emblemàtica cursa.

S’han avaluat tècnicament els reials decrets que determinen els protocols i recomanacions a seguir i un cop valorats els riscos, els problemes d’accessos a l ́espai on es desenvolupa, la normativa d’aforament i control del mateix, la decisió ha estat unànime, trista i dura; cal que predomini la prudència i la seguretat.

Per aquest motiu el Grup 24 hores, l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Motociclisme, han acordat ajornar la XLI edició i traslladar-la al 3, 4 i 5 de Setembre de l’any 2021, amb la qualitat i excel·∙lència que mereix un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Això només és una parada tècnica com la que fan qualsevol dels ciclomotors que hi participen habitualment. De ben segur que les 24 Hores tornaran i ho faran amb més força i més empenta que mai. 

 

Grup 24 Hores