Tornem a engegar motors! El Grup 24 Hores presenta la XLI ena edició

2021-05-28 00:00:00

Farà quasi un any el Grup 24 Hores va haver d'informar-vos públicament que s'havia de fer una parada tècnica i ajornar la cursa de la XLI ena edició a causa de la situació crítica i difícil que ens ha fet viure la pandèmia, i a causa de les restriccions i normatives en matèria de seguretat, higiene i salut que hi havia en aquell instant. En qualsevol cas, també us vam comunicar que les 24 Hores tornarien i ho farien amb més força i amb més empenta que mai. Doncs, aquí estem!

 

Després de diverses reunions internes de l'organització i d'altres conjuntes amb l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, i un cop valorada la situació actual i les normatives vigents per part de les autoritats sanitàries. Us comuniquem que la XLI ena edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes està en marxa.

 

Així que, us animem amb més ganes que mai a assistir, viure i sentir la XLI edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes el pròxim 3, 4 i 5 de setembre de 2021 a Lliçà d'Amunt. Estigueu molt atents a les nostres xarxes socials i comunicats oficials on us explicarem totes les novetats: nou circuit, ubicació definitiva del circuit i noves zones, nous reglaments, període d'inscripcions i molt més.

 

Agrair-vos novament el suport i el caliu que hem rebut durant aquest any per part vostra. Aquest afecte ha fet que l'organització Grup 24 Hores reprengui la preparació d'aquesta nova edició amb més esperit, força i il·lusió que mai.