Exhibició infantil

Com cada any, els petits amants del motor podran mostrar un cop més, que ells també són capaços de dur una motocicleta com la dels seus ídols. A més a més podran conduir-la pel mateix circuit, on es disputarà tres hores més tard les 24 hores de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes. 
Així que si el teu menut o menuda porta la betzina a la sang i la seva il·lusió es córrer carreres, no li neguis pas i deixa que disfruti del motor i de la pols. 

Us recordem que el fet de ser menors hi ha un reglament que heu de tenir clar i llegir-lo atentament. Està adjunt a la part inferior d'aquesta pàgina. 

Les inscripcions es faran al mateix dia a partir de les 16:00h fins les 16:45h de la tarda a la caseta que es col·locarà al costat del circuit.

Recordem que l'exhibició donarà tret de sortida a les 17:00 hores del dissabte 1 de setembre de 2018. 

 

GRANS : 3 VOLTES AL CIRCUIT, NENES I NENES ENTRE 7 I 12 ANYS. 

PETITS: 2 VOLTES AL CIRCUIT, NO HI HA MÍNIM D'EDAT, MÀXIM 6 ANYS. *

 

* CAP NEN/A PODRÀ ANAR ACOMPANYAT D'UN FAMILIAR (PARE, MARE, GERMANS..). TOTS ELS MENUTS HAN DE SER CAPAÇOS DE PORTAR EL SEU VEHICLE SOLS. 

 

Moltes gràcies, 

 

VENIU I GAUDIU DEL MÓN DEL MOTOR EN MANS DELS MÉS PETITS!!!!

 

HA ESTAT UN ÈXIT COM CADA ANY L'EXHIBICIÓ DELS PETITS, A CONTINUACIÓ PODEU VEURE DIFERENTS IMATGES D'AQUEST MOMENT DIVERTIT, MÀGIC  I ESPECIAL PEL MÓN DEL MOTOR.