Exhibició infantil

 

Com cada any, els petits amants del motor podran mostrar un cop més, que ells també són capaços de dur una motocicleta com la dels seus ídols. A més a més podran conduir-la pel mateix circuit, on es disputarà més tard les 24 hores de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes. Així que si el teu menut o menuda porta la betzina a la sang i la seva il·lusió es córrer carreres, no li neguis pas i deixa que disfruti del motor i de la pols. 

 

Us recordem que el fet de ser menors hi ha un reglament que heu de tenir clar i llegir-lo atentament. Està adjunt a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 
 

VENIU I GAUDIU DEL MÓN DEL MOTOR EN MANS DELS MÉS PETITS!!!!

 

 

NORMATIVA EXHIBICIÓ INFANTIL

 

L’horari de l’exhibició és de 17 hores a les 17:30 hores del dissabte 4 de setembre de 2021, al Circuit de Can Montcau de Lliçà d'Amunt.

- Podran participar nens i nenes fins a 12 anys, que se separaran per edats:

 

 volta curta: del més petit fins als 8 anys.

 volta llarga: de 9 anys fins a 12 anys.

- Els infants han de conduir sols la motocicleta. Cap adult no autoritzat podrà entrar dins el circuit (ni acompanyant ni conduint).

 

- Cap cotxe podrà entrar a la zona del circuit, s'hauran de deixar als pàrquings habilitats pel públic i entrar les motos a peu.

 

- Tots els participants han d’anar amb la indumentària adequada (ningú podrà córrer sense casc).

 

- L’horari d’inscripcions és de 15:30h a 16:30h del mateix dissabte, davant del Bar del mateix circuit. Cap infant podrà participar sense la inscripció ni la polsera que s’entregarà al realitzar aquesta.

 

- L'entrega de premis es farà a l'escenari, al podi muntat al davant del Barun cop acabin els dos torns d'exhibició.

- Serà obligatori l’ús de la mascareta i respectar la distància de seguretat d’1,5m entre els familiars i públic.

 

- Des del Grup 24hores us demanem que respecteu al màxim les indicacions de l’exhibició per tal que tots la podem gaudir.

 

Per tal de tenir una previsió, ens hauríeu de comunicar la vostra assistència a través de WhatsApp Carme Riera 669 232 460 o al correu comunicació@24hores.cat