Les 24 Hores de la Vall del Tenes, en marxa

04/09/2017

 

Lliçà d'Amunt, 2 de setembre 2017.- Fa menys d'una hora, a les 7 de la tarda, ha començat la XXXVIIIèna edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt (Barcelona) i des del primer moment, el ritme és fulgurant, amb avançaments constants i de gran espectacularitat.

L’Equip J. COSTA dels pilots , Solà, Bertran, Casany i Casany ha estat el més ràpid dels 35 equips que finalment han pres la sortida, en completar la primera volta, per tant ha sortit en primera posició. Lha seguit el dorsal número 19 de lequip GASS RACING amb els pilots Oriol Mena, Cortés, Rodés i Mesas, que son els favorits per aconseguir la victoria final. En tercera posició lequip amb el dorsal número 2 de lequip POWERD BY JG

Cada equip té 4 pilots que s'aniran rellevant sobre la moto segons l'estratègia que s'hagin marcat. La cursa finalitzarà demà, diumenge, a les 19 hores. Totes tres equips participen a la categoria de Grup 3,

LAlcalde de Lliçà Sr. Ignasi Simon ha estat l'encarregat de baixar la bandera i donar la sortida de la cursa que com és habitual s'ha fet a l'estil Le Mans, amb els pilots corrents cap a les seves motocicletes per ser els primers a iniciar la cursa. Han acompanyat a lalcalde, el president del Grup 24 Hores, Francesc Padró, organitzadors de la cursa i Patrocinadors.

Abans de linici sha guardat 1 minut de silenci en record del pilot Enric Saurí i el president de les 24 hores ha fet entrega dun ram a la seva mare.

A hores d'ara, a més de la cursa de resistència hi ha múltiples activitats al recinte del circuit. Aquest programa lúdic s'allargarà durant bona part de la nit i durant tot el dia de demà i està pensat per a què pugui gaudir tot el públic, grans i petits.

La cursa es pot seguir a www.24hores.cat i al Facebook, (24 hores en ciclomotors de la Vall del Tenes) , Twitter (@24hvalldeltenes) e Instagram #24horesvalldeltenes.