Les 24 Hores del Tenes segueixen omplint de soroll i públic el Circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt

04/09/2017

Lliçà d'Amunt, 3 de setembre 2017.- Quan ja s'han completat més de tres quartes parts de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, l'equip 41 Team integrat per Luengo-Vico-Loez i Ibañez, encapçala la cursa. Li segueix el dorsal 9 de lequip Autoescola Granollers/Motos MRW. El tercer lloc de la classificació en aquests moments és per a Powerade By JG, Tots tres equips competeixen en la categoria Grup 3 de motocicletes refrigerades per aigua.

Cal destacar que lequip guanyador de les darreres 4 edicions encapçalat pel pilot Oriol Mena ha quedat fora dels llocs primers de carrera degut a una averia que lha tingut molts minuts a Box, en aquest moment rosa a 23 voltes del primer.

A hores d'ara continuen a pista 33 equips dels 35 que ahir a les set de la tarda van començar la cursa.

Destacar el gran àmbit al circuit durant tota la nit, en la que la presència de públic ha estat constant. Durant aquestes hores nocturnes, el Grup 24 Hores, organitzadors de la cursa, han programat exhibicions de motor amb un trial show, un espectacular castell de focs artificials, i diverses atraccions.