TESTIMONIS

Albert Batlles

Pilot Vall del Tenes
12 participacions a les 24 Hores

Què i qui t’ha portat a formar part de les 24 Hores? El meu germà ja corria i amb una colla d’amics vam decidir fer una moto per córrer, i fins el dia d’avui. 

Que són per a tu les 24 Hores? Com les descrius? Per a mi és una motivació que tens tot l’any per entrenar i per arribar bé a la cursa. 

Defineix les 24 hores amb tres paraules? Increïbles i dures. 

Quin és el millor moment de la cursa? El millor moment és el relleu de la matinada, per a mi el moment que comença a sortir el sol. 

Una anècdota que sempre recordaràs: El 2007 ho recordaré sempre perquè el meu avi ens va deixar, i jo i el meu germà vam haver de marxar l’enterrament i, tot i això, vam guanyar-les a la nostra categoria. 

Com veus el futur de l’esdeveniment? I les joves promeses? En un futur jo crec que se seguiran fent les coses igual o millor, i les joves promeses estan pujant molt i molt forts i amb un nivell excepcional que és admirable. 

WhatsApp Image 2024-06-13 at 14.41.06

Com et prepares la cursa? Quin és el secret d’aguantar 24 hores sobre una moto? Considero que la cursa ha anat canviant i evolucionant amb els anys. Abans era més de conservar la mecànica de les motos i des de fa uns anys cap aquí, des del minut 1 tots els equips surten a per totes i s’ha de lluitar durant tota la cursa. Personalment, penso que el secret d’aguantar-les és seguir un entrenament durant tot l’any i mirar d’arribar el més en forma possible.