Com arribar al circuit?

COM ARRIBAR-HI

S’ha habilitat un servei de Bus llançadora gratuït, que accedirà des del centre urbà al circuit de Can Montcau i viceversa, hi ha tres tipus de freqüències: cada 5, 10 i 20 minuts durant la durada de l’esdeveniment.

Les parades del bus llançadora al centre urbà estan situades al carrer del Doctor Bonet i a l’avinguda dels Països Catalans al costat del pàrquing de la Piscina Municipal. En el polígon de Can Montcau, la parada del bus llançadora, que estarà senyalitzada, serà al final del camí on hi haurà ubicat el paddock.

Properes a les parades del bus llançadora del centre urbà hi haurà diverses zones d’aparcament pels vehicles: els pàrquings del Pavelló d’Esports, el de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, el del costat de l’Institut Lliçà, el de la Piscina Municipal, el del carrer de l’Aliança i de l’avinguda dels Països Catalans, a més d’una zona d’aparcament habilitada davant del Parc del Tenes i el pàrquing de l’Esclat de Lliçà d’Amunt. Tots ells ben a prop de les parades de bus habilitades que us permetran un accés còmode, ràpid i fàcil al circuit. 

El servei del bus començarà  dissabte 2 de setembre a les 17 hores des del Centre del poble fins diumenge 3 de setembre a les 21:30 hores. Podeu consultar els horaris en el botó «Recorregut bus i horaris». 

Si vens amb cotxe privat o motocicleta, també disposeu de pàrquings habilitats i senyalitzats a prop del circuit de Can Montcau.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre horaris i funcionament dels busos al TLA Whats que ofereix Transports de Lliçà d’Amunt. Us deixem el número de telèfon aquí: