Concurs Dibuix XLIII Edició - Escoles Vall del Tenes

El passat dia 21 de juny de 2023 el president del Grup 24 Hores, Francesc Padró, va fer entrega del premi del Concurs de Dibuix XLIII al guanyador d’aquesta edició, en Biel Font Muñoz que té 11 anys i cursa 6è a l’Escola Els Vinyals, Lliçà de Vall. Ell i els seus companys de la classe van rebre un kit de merchadising de les 24 Hores per poder gaudir durant aquest estiu i Festa Major.  

Com cada any, el Grup 24 Hores ha dut a terme un concurs per buscar la imatge del cartell educatiu de l’edició d’enguany i també pel mural urbà que romandrà pintat fins a la següent edició a Lliçà d’Amunt, concretament al carrer Anselm Clavé. 

En aquest concurs voluntari participen els alumnes que estiguin cursant 3r, 4t, 5è, 6è de primària, 1r i 2n d’ESO en les escoltes i instituts dels diversos municipis que formen part de la Vall del Tenes. El concurs s’organitza amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

Arran de la gran participació, el Grup 24 Hores va haver de decidir 5 finalistes de tots els dibuixos rebuts per part de les escoles i decidir un únic guanyador. Els resultats van estar molt igualats. Finalment, el dibuix d’en Biel Font va ser el guanyador i és per aquest motiu, que estarà pintant durant tot un any en el mural urbà ubicat a Lliçà d’Amunt, així com també exposat amb la resta de dibuixos a la Biblioteca municipal Ca l’Artigas de Lliçà d’Amunt durant les vigílies de la Festa Major. 

A continuació, us mostrem les imatges del dia de l’entrega del premi, el dibuix guanyador i l’adaptació del cartell que es visibilitzarà durant tota aquesta edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes. 

Feu clic aquí i descobriu-ne els 5 finalistes. (https://24hores.cat/galeria/?preview_id=144&preview_nonce=084d30b472&preview=true) que porti a galeria.