El passat divendres 21 de juny de 2024 el Grup 24 Hores va fer entrega del premi del Concurs de Dibuix de la XLIV edició de les 24 Hores Internacionals de la Vall del Tenes.

L’Aleix Garriga i en Manel Ferriol van anunciar el guanyador a la festa de cloenda d’aquest curs escolar, i van fer l’entrega del premi a en Biel López Rodríguez, guanyador d’aquesta edició. En Biel té 10 anys i aquest any ha cursat 5è de primària a l’Escola Els Picots de Lliçà d’Amunt. També es va fer entrega d’un kit de 24 Hores de marxandatge per a cada alumne de la classe de 5è B perquè el puguin gaudir durant aquest estiu i durant les Festes Majors de la Vall del Tenes.

Com ja és tradició, el Grup 24 Hores ha dut a terme un Concurs de Dibuix amb totes les escoles i instituts de la Vall del Tenes per buscar la imatge de l’edició d’enguany, la qual serà la protagonista del mural urbà que romandrà pintat fins a la següent edició a Lliçà d’Amunt, concretament al carrer Anselm Clavé, a l’altura de l’Església de Sant Julià. I també, serà la imatge de marxandatge que portarà tota l’organització del Grup 24 Hores durant la jornada de la cursa.

En aquest concurs han participat centenars d’alumnes que estan cursant 3r, 4t, 5è, 6è de primària i 1r i 2n d’ESO en les escoltes i instituts de Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells del Fai. El concurs s’organitza amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.