TESTIMONIS

Laia Manté

Pilot fèmina
3 vegades campiona d’Espanya de Cross Country
9 edicions acabades de les 24 Hores

Què i qui t’ha portat a formar part de les 24 Hores? 

Des de petita que anava cada any a les 24 Hores, al principi el meu pare corria i després portava equips com a mecànic. A mi m’agradava molt la cursa i sempre havia tingut l’objectiu de participar-hi, fins que amb 15 anys vaig participar per primera vegada. 

Que són per a tu les 24 Hores? Com les descrius? Per a mi les 24 Hores son una de les millors curses que he fet mai. Són 3 dies on vius emocions de tota mena. 

Defineix les 24 hores amb tres paraules? Esforç, emoció, adrenalina. 

Quin és el millor moment de la cursa? La sortida de les 24 Hores. 

Una anècdota que sempre recordaràs: Un any durant un relleu a la nit, amb una petita caiguda vaig perdre la GoPro que portava al casc. No em vaig adonar que l’havia perdut fins que vaig acabar el relleu. Llavors en fer memòria del lloc de la caiguda vam anar a revisar la zona i la vam recuperar del mig del fang en perfectes condicions!

WhatsApp Image 2024-06-13 at 14.41.41

Com veus el futur de l’esdeveniment? I les joves promeses? Esperem que es puguin celebrar moltes més edicions de les 24 Hores, cada vegada hi ha participants més joves, és per aquest fet que li veig bon futur. 

Com et prepares la cursa? Quin és el secret d’aguantar 24 hores sobre una moto? Em preparo físicament durant tot l’any amb entrenaments de força i de resistència com running o bicicleta. El secret és arribar bé físicament i mantenir una bona hidratació i alimentació